Lipton Recycled Plastic Menuholder

BrandPremiums has designed and produced the first menucard holder made from 100% recycled plastic, collected from Dutch households.   

The menu holder was manufactured locally, right here in the Netherlands.The sustainable recycled material and local production give this menucard holder the lowest carbon footprint possible. Local production = CO2 reduction.
We also designed a patented click system, ensuring the menu cards have a high and snug fit. The Lipton menu holders premiered this summer in all Lipton horeca trade outlets across the Benelux.
This product is another example of BrandPremiums taking the lead in creating locally produced POS materials from recycled plastic for European based FMCG brands.

Lipton Stirrer

BrandPremiums heeft voor Lipton een 100% sustainable stirrer ontwikkeld, dé innovatie op het klassieke plastic stampertje.

Gemaakt van RVS en kan daardoor oneindig vaak in de vaatwasser. Het Lipton logo is aangebracht met lasergravering en dus bestand tegen slijtage.

Klem simpelweg het citroentje in de mond van de stirrer en plaats in het glas. Door de stirrer op en neer te bewegen, wordt in het citroenschijfje geknepen en komt de citroensap vrij in het drankje. Hiermee kunnen we eindelijk afscheid nemen van de plastic stirrer!

De Lipton stirrers zijn overal in horeca te vinden. BrandPremiums laat met dit item weer zien actief mee te denken met haar klanten in het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen voor premiums en POS materialen.

Unox ijskrabber

unox ijskrabber brandpremiums

BrandPremiums ontwikkelt ijskrabber van 100% gerecycled plastic voor Unox

Sinds 1 januari 2019 ligt in verschillende supermarkten in Nederland een 100% circulair premium van Unilever.

De Unox ijskrabber is gemaakt van gerecycled plastic afkomstig van Nederlandse huishoudens en werd volledig in Nederland geproduceerd. BrandPremiums ontwikkelde dit concept en laat daarmee zien actief mee te denken met haar klanten over de mogelijkheden tot reductie van plastic.

Lipton Menuholder

BrandPremiums ontwikkelde voor Lipton een duurzame menukaarthouder, gemaakt van FSC gecertificeerd hout en staal.

Het item is bijzonder stevig, slijtvast en geschikt voor zowel buiten- als binnen gebruik. De menukaarthouders zijn makkelijk te recyclen doordat het hout en ijzer eenvoudig van elkaar gescheiden kunnen worden. Ook de gecertificeerde verf voldoet aan de strengste REACH eisen en is volledig phtalaten, PVC, cadmium en loodvrij.

De stoere look van de houder doet denken aan de industriële trend die nu veel te zien is in (horeca) interieurs met de populaire stalen deuren en kozijnen. Een perfect voorbeeld van een mooi POS item met een lage carbon footprint.