Lipton Stirrer

BrandPremiums heeft voor Lipton een 100% sustainable stirrer ontwikkeld, dé innovatie op het klassieke plastic stampertje.

Gemaakt van RVS en kan daardoor oneindig vaak in de vaatwasser. Het Lipton logo is aangebracht met lasergravering en dus bestand tegen slijtage.

Klem simpelweg het citroentje in de mond van de stirrer en plaats in het glas. Door de stirrer op en neer te bewegen, wordt in het citroenschijfje geknepen en komt de citroensap vrij in het drankje. Hiermee kunnen we eindelijk afscheid nemen van de plastic stirrer!

De Lipton stirrers zijn overal in horeca te vinden. BrandPremiums laat met dit item weer zien actief mee te denken met haar klanten in het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen voor premiums en POS materialen.

Chocomel mok

Je favoriete drankje in die oh zo vertrouwde mok?

Dat kan nu ook thuis op de bank! BrandPremiums produceerde voor Chocomel voldoende mokken voor een grote promotie bij de supermarkten van Albert Heijn, Jumbo en Plus.

Bij aankoop van twee Chocomel 1-liter producten ontvangt de consument de mok in de iconische “Chocomelgele” kleur.

Het is voor het eerst dat de mok, die inmiddels niet meer weg te denken is uit de Nederlandse horeca, wordt ingezet voor een consumentenpromotie.

De enige èchte smaakt thuis nu nog lekkerder!

Nivea geurkaars

Voor een iconisch huidverzorgingsmerk een herkenbaar custom made premium maken?

Voor Beiersdorf bedachten, ontwikkelden en produceerden wij de Nivea geurkaars; een kaars die je huis hult in de geur van Nivea crème, verpakt in het vertrouwde blauwe blikje.

De geurkaars wordt in de meer dan 800 Kruidvat winkels weggegeven bij aankoop van twee Nivea producten.

Unox ijskrabber

unox ijskrabber brandpremiums

BrandPremiums ontwikkelt ijskrabber van 100% gerecycled plastic voor Unox

Sinds 1 januari 2019 ligt in verschillende supermarkten in Nederland een 100% circulair premium van Unilever.

De Unox ijskrabber is gemaakt van gerecycled plastic afkomstig van Nederlandse huishoudens en werd volledig in Nederland geproduceerd. BrandPremiums ontwikkelde dit concept en laat daarmee zien actief mee te denken met haar klanten over de mogelijkheden tot reductie van plastic.